Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çOkay daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest ve kanserojen madde içermez.

Prefabrik yapı inşa etme sürecimiz, satılık prefabrik evler ve prefabrik ev fiyatları 2023 hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, hemen Karmod uzman ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Pricing at this point is a superb insulation and constructing products made use of. prefabricated property costs are on our site. Moreover, as prefabrik ev being the sq. meter grows, the value increases in direct proportion to it. All types and pricing my prefab dwelling also obtainable.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak içinside prefabrik ev modelleri of aşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu nedenle Karmod deprem konteyneri güvenli konut tercihinde ilk sırada yer almaktadır. Yeni nesil yapının yüksek yalıtımı enerji harcamalarını hissedilir oranda azaltmaktadır. Karmod konteyner ev kullanıldığı uzun yıllar prefabrik ev fiyatları boyunca enerji harcama giderlerini azaltarak prefabrik ev fiyatları kazandırmaktadır.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çAlright severler.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çok farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla prefabrik ev tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Konut arsası üzerine inşa edilerek yapı ruhsatı ve oturma iskan izni alınan prefabrik evlere konut tapusu verilmektedir.

Report this wiki page